Menu Sluiten

NZB servers

Wat is een nzb server?

nzb server

Een NZB server is een pagina om te beginnen met de zoektocht naar nieuwe films, albums of games. Op NZB servers plaatsen mensen een link (nzb bestand) naar hun data (film, games, muziek etc.) Zonder de sites is het haast onmogelijk om de data te vinden en te downloaden.

Op deze pagina staat een zo compleet mogelijk overzicht van nzb sites. Doordat veel sites offline gehaald worden of alleen voor leden zijn zullen niet alle sites in het overzicht staan. Sommige sites hebben wel een verplichte login en die zijn dan toch opgenomen in het overzicht. Dit is gedaan op basis van de kwaliteit die ze leveren.

ZoekmachinesNZB servers
BinsearchDogNZB (login)
NZB indexg4u (games)
NZB KingGingadaddy (login)
Newznab (login)
NZB Finder (login)
NZB Friends (login)
NZB Geek (login)
NZB planet (login)
NZB servers
NZB stars
Spotnzb

Privacy en veiligheid

NZB servers bezoeken gaat gemakkelijker met adblock. Deze add-on blokkeert alle reclame, zodat je geen irritante pop-ups of andere vormen van reclame ziet. Op die manier word je niet gek van alle pop-ups. Wil je zeker weten dat niemand met je mee kan kijken?

Wil je veilig zijn op het internet, zonder dat er bij gehouden wordt dat je doet, bekijkt of download? Dan is een VPN ideaal voor je. Daarnaast kan je met een VPN ook content zien van bijvoorbeeld Netflix, Disne plus of Apple + van over de hele wereld. Dat is wel zo handig, als je het maximale uit jouw abonnement wil halen.